Onze berichten / Vacatures bij PYXIS / Administratieve medewerkers (m/v)

Administratieve medewerkers (m/v)

PYXIS Accountants & Belastingadviseurs is een ondernemend en (grotendeels) digitaal accountantskantoor waarbinnen de ondernemer centraal staat.

Door middel van persoonlijke contact en een informele sfeer maken we het onze klanten zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk.

Transparantie en directe betrokkenheid zijn voor ons primaire kernwaarden.

 

Vanwege de groei van ons kantoor zijn we op zoek naar:

Administratief medewerkers (m/v) (voor minimaal 24+ uur per week)

Jouw kerntaken

Je gaat ondersteuning geven aan de collega’s van het administratieve team. Je draagt zorg voor de financiële voorbereiding voor het samenstellen van een jaarrekeningen. Daarbij komen de bijbehorende economische en, waar nodig, lichte fiscale werkzaamheden. Het is ook mogelijk dat je contact zal hebben met de belastingdienst en andere externe partijen. De werkzaamheden waarmee je te maken krijgt hebben betrekking op de volle breedte van het administratieve accountancy-vak. 

Jouw profiel

Je bent fris van geest en toe aan een nieuwe uitdaging. Analytisch en cijfermatig sterk en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook kun je gemakkelijk overweg met ICT en ga je vernieuwingen zeker niet uit de weg. Het is voor jou een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan deze functie. Je hebt ‘feeling’ met het MKB en een perfect inlevingsvermogen in de activiteiten en wensen van ondernemers. Tevens beschik je over (een beetje) advieservaring, vanzelfsprekend ben je initiatiefrijk, flexibel, gemotiveerd en een team-player.

Onze verwachtingen van jou

Een afgeronde PDB-opleiding dan wel in het bezit zijn van het diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Of je beschikt over relevante werkervaring, welke jij hebt opgedaan bij een accountants- of administratiekantoor. Je bent bekent met het financiële software pakket van Twinfield en je kunt feilloos omgaan met Excel. Van al onze medewerkers verlangen wij dat ze beried zijn om verder te willen studeren. Daarnaast vragen wij de bereidheid om ook bij relaties op locatie te gaan werken.

Wij bieden

  • Beloning die zal aansluiten bij je ervaring en opleiding.
  • Prettige, collegiale en informele werksfeer.
  • Ruimte voor eigen inbreng en een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).
  • Professionele werkomgeving.
  • Goede studiefaciliteiten en genoeg uitdaging.
  • Aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden, w.o. reiskostenvergoeding.

Wil je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en een positieve bijdrage leveren aan onze ambities?

Neem voor meer informatie contact op met de heer J.Duivis AA of R. Hekelaar RB. Je kunt je CV met motivatiebrief en pasfoto mailen naar vacatures@pyxis.nl

PYXIS Accountants & Belastingadviseurs
Huizerweg 4
1402 AA Bussum
T 035 - 69 421 28
www.pyxis.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!