Onze berichten / Vacatures bij PYXIS / Assistent-Accountants (m/v)

Assistent-Accountants (m/v)

PYXIS Accountants & Belastingadviseurs is een ondernemend en (grotendeels) digitaal accountantskantoor waarbinnen de ondernemer centraal staat.

Door middel van persoonlijke contact en een informele sfeer maken we het onze klanten zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk.

Transparantie en directe betrokkenheid zijn voor ons primaire kernwaarden.

 

Vanwege de groei van ons kantoor zijn we op zoek naar:

Assistent-Accountants (m/v) (voor minimaal 36 uur per week)

Jouw kerntaken

Je draagt zorg voor het samenstellen van jaarrekeningen en de bijbehorende economische en fiscale werkzaamheden. Daarnaast ben je actief in het relatiebeheer en onderhoud je zelfstandig klantcontacten. Ook heb je veelvuldig overleg met banken, de Belastingdienst en andere externe partijen. De werkzaamheden waarmee je te maken krijgt, hebben betrekking op de volle breedte van het accountancy-vak.

Jouw profiel

Je bent fris van geest en toe aan een nieuwe uitdaging. Analytisch en cijfermatig sterk en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook kun je gemakkelijk overweg met ICT en ga je vernieuwingen zeker niet uit de weg. Het is voor jou een uitdaging om op enthousiaste wijze invulling te geven aan deze functie. Je hebt ‘feeling’ met het MKB en een perfect inlevingsvermogen in de activiteiten en wensen van ondernemers. Tevens beschik je over (een beetje) advieservaring, vanzelfsprekend ben je initiatiefrijk, flexibel, gemotiveerd en een team-player.

Onze verwachtingen

Een afgeronde Hbo-opleiding; SPD-, Heao Accountancy- of BE-opleiding. Of je beschikt over relevante werkervaring (3-5 jaar) welke je hebt opgedaan binnen de samenstelpraktijk van een accountancy-organisatie of administratiekantoor. Bereidheid om verder te willen studeren en ambities te realiseren staan hoog op je prioriteitenlijstje.

Wij bieden

  • Beloning die zal aansluiten bij je ervaring en opleiding.
  • Prettige, collegiale en informele werksfeer.
  • Ruimte voor eigen inbreng en een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).
  • Professionele werkomgeving.
  • Goede studiefaciliteiten en genoeg uitdaging.
  • Aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden, w.o. reiskostenvergoeding.

Wil je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en een positieve bijdrage leveren aan onze ambities?

Neem voor meer informatie contact op met de heer J.Duivis AA of R. Hekelaar RB. Je kunt je CV met motivatiebrief en pasfoto mailen naar vacatures@pyxis.nl

PYXIS Accountants & Belastingadviseurs
Huizerweg 4
1402 AA Bussum
T 035 - 69 421 28
www.pyxis.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!